ANPING-TUINIEREND DE LEVERINGSco. VAN DE PROVINCIE GREENZOO, LTD

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Thuis

ANPING COUNTY GREENZOO GARDENING SUPPLIES CO.,LTD

ANPING COUNTY GREENZOO GARDENING SUPPLIES CO.,LTD

1 2 3
ANPING COUNTY GREENZOO GARDENING SUPPLIES CO.,LTD ANPING COUNTY GREENZOO GARDENING SUPPLIES CO.,LTD ANPING COUNTY GREENZOO GARDENING SUPPLIES CO.,LTD
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Wereldwijd
Merken : OEM
Aantal werknemers : 150~200
Jaarlijkse omzet : 15000000-20000000
Opgericht Jaar : 2003
Export pct : 90% - 100%

ANPING-vestigt TUINIEREND de LEVERINGSco. van de PROVINCIE GREENZOO, Ltd, in 2003, gelegen in wereldberoemde de productengeboortestad van het draadnetwerk - Anpingsprovincie. Na de inspanning en de ontwikkeling van 15 jaar, zijn wij één van de belangrijke de reeksvervaardiging van de koolstoffilter en leverancier in China geworden. Welke meer dan 20 000 vierkante meters behandelt en meer dan 150 professionele werknemers heeft. Wij hebben in eigen land van hoge reputatie in de markt van de koolstoffilter en internationaal genoten.

 

Wij hebben filtersproducten sinds het jaar van 2003, met inbegrip van de filter van de hydropinicskoolstof vervaardigd, tent gekweekt, kweken zak, bellenzak, en gealigneerde ventilator. Wij leveren andere filterproducten, chemische geactiveerde patroon van de koolstoffilter, de filter van de kartonlucht, de filter van de metaallucht, ook de patroon van de stoffilter, en het geactiveerde netwerk van de koolstoffilter. Ons bedrijf heeft reeks geavanceerde productiefaciliteiten, zoals het deeltjesmachine van de 1 reeks volledige het vullen geactiveerde koolstof voor koolstoffilters, de stoffen middelgrote plooiende machines van de 8 reeksenfilter, ultrasoon lassenmachine, dubbele de injectieproductielijn van de componentenlijm, enige componentenlijm het schilderen productielijn, Pu-productielijn, het stempelen productielijn, draaibank, malenmachine en andere filters professionele faciliteiten. Ondertussen, hebben wij testende faciliteiten en rijke productieervaringen vooruitgegaan. Onze filtersproductie omvat geactiveerde koolstoffilters, de filters van de stofcollector, de primaire filters van de efficiencylucht, middelgrote het paneelfilters van het efficiencykarton, middelgrote efficiencyzak/zakfilter, de hoge & middelgrote filters van de hoog rendementlucht, hydraulische oliefilter voor de rol van de graafwerktuigweg andere ingenieurs, de filter van de luchtcompressor, industriële schijffilters, enz.

 

Wij leven strikt ISO 9001: na internationaal de kwaliteitsbeheersysteem van 2000 om uitstekende filtratieprestaties te verzekeren. Wij hebben ook strikt kwaliteitscontrole, verzekeren wij dat er geen slechte kwaliteit is. Onze klant is detailhandelaar of niet persoonlijke groothandelaar, zullen wij hen niet een klacht laten ontvangen of hun eindklant wegens slechte kwaliteit verliezen. Een andere, worden wij gevestigd in de stad van het draadnetwerk, zodat hebben wij hoogste kwaliteits grondstof en goede prijs, zodat die hebben onze producten ook voordeel met andere leverancier wordt vergeleken. Tegelijkertijd, hebben wij uitstekende ingenieurs, constant ontwikkelt nieuwe ontwerpen om klanten aan behoeften te voldoen en kosten te drukken. Daarom zouden onze filtersproducten ideaal alternatief van wereldberoemde merkfilters kunnen zijn. Als zoals, Rinocerosfiltrer kan etc. filtreren.

 

Onze hydroponic filtersreeksen voeren hoofdzakelijk naar de V.S., het UK, Canada, Australië, Nieuw Zeeland en ander land van Europa uit. Andere filterproducten voeren wereldwijd uit aan.

 

Wij hebben uitstekend team, de professionele verkoopmens, ingenieurs, zorgvuldige productiearbeiders, strikte kwaliteitscontroleafdeling, en de perfecte mensen van de naverkoopdienst. Ons doel is, nadruk op productkwaliteit, klantenservice worden verenigd, doet ons beste aan de behoeften van onze klanten voldoen.

 

Wij geloven dat met onze inspanningen en steun van onze klanten, het bedrijf zich beter zal ontwikkelen.

 

 

 

Contactgegevens
ANPING COUNTY GREENZOO GARDENING SUPPLIES CO.,LTD

Tel.: 86-311-80772865

Fax: 86-318-7802055

Direct Stuur uw aanvraag naar ons