ANPING-TUINIEREND DE LEVERINGSco. VAN DE PROVINCIE GREENZOO, LTD

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis Over ons

Geschiedenis

Ik ben online Chatten Nu

ANPING COUNTY GREENZOO GARDENING SUPPLIES CO.,LTD

1 2 3
ANPING COUNTY GREENZOO GARDENING SUPPLIES CO.,LTD ANPING COUNTY GREENZOO GARDENING SUPPLIES CO.,LTD ANPING COUNTY GREENZOO GARDENING SUPPLIES CO.,LTD

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Wereldwijd
Merken : OEM
Aantal werknemers : 150~200
Jaarlijkse omzet : 15000000-20000000
Opgericht Jaar : 2003
Export pct : 90% - 100%

Vóór het jaar van 2003, waren wij een zeer klein geregistreerd bedrijf, zelfs niet producerend filterproducten en verkopen in binnenlands. Na verscheidene jaren, hebben wij rijke productieervaring. Dan gevestigd en geregistreerd ons eigen Co. van het de Filtermateriaal van Jiujiu van de Provincie van bedrijfanping, Ltd. Op dat ogenblik, verkoopt het bedrijf aan de grote werkgever, M. Wang, ook filterproducten in China.

 

Wanneer 2008 jaar, M. Wang oud is, zijn dochter Mevr. Feng en zijn zoon M. Rui Operating dit bedrijf. M. Rui ontwikkelt de reeks van de luchtfilter, ontwikkelt M. Feng de reeks van de koolstoffilter. Tegelijk, bewegen wij ons aan een grote fabriek, is er workshop 8 aan opbrengst. Zo heeft ons bedrijf vele filterproducten, zijn wij werkelijk vervaardiging en niet handelsmaatschappij, hebben wij prijsvoordeel.

 

2010 jaar, voeren wij filterproducten naar ander land uit door handelsmaatschappij, niet alleen concentreer me op de markt van China. Onze goede producten zouden in ander land moeten worden gekend. Maar wij vinden dat de buitenlandse klant onze goederen met veel hogere prijs koopt dan wij handelsmaatschappij geven. Zo, huurde ons bedrijf sommige uitstekende internationale talenten en richtte onze eigen de uitvoerafdeling in 2012 jaar op. Dan, kan de buitenlandse klant onze goederen met lagere prijs kopen.

 

Ontwikkeld aan het heden, is ons bedrijf sterk en heeft rijke de uitvoerervaring, onze wereldwijd binnen verkochte filters. Misschien nu gebruikt u onze goederen.

Contactgegevens
ANPING COUNTY GREENZOO GARDENING SUPPLIES CO.,LTD

Tel.: 86-311-80772865

Fax: 86-318-7802055

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)