ANPING-TUINIEREND DE LEVERINGSco. VAN DE PROVINCIE GREENZOO, LTD

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis Over ons

Dienst

Ik ben online Chatten Nu

ANPING COUNTY GREENZOO GARDENING SUPPLIES CO.,LTD

1 2 3
ANPING COUNTY GREENZOO GARDENING SUPPLIES CO.,LTD ANPING COUNTY GREENZOO GARDENING SUPPLIES CO.,LTD ANPING COUNTY GREENZOO GARDENING SUPPLIES CO.,LTD

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Wereldwijd
Merken : OEM
Aantal werknemers : 150~200
Jaarlijkse omzet : 15000000-20000000
Opgericht Jaar : 2003
Export pct : 90% - 100%

ANPING-is zich TUINIEREND de LEVERINGSco. van de PROVINCIE GREENZOO, Ltd één van één van biechtvervaardiging die op filterproducten, als als koolstoffilter, het geactiveerde netwerk concentreren van de koolstoffilter, chemische geactiveerde filterpatroon, voorzien wij gebruikte goederen van koolstoffilter, kweken ook tent, kweken zak, de zak van de bellenbel, lawaaireductiemiddel en gealigneerde ventilator.

 

Onze voordeeldienst:

 

1 wij zijn vervaardiging en handelcombo, de uitvoergoederen door ons, kan levertijd en kwaliteit beter controleren. En wij hebben rijke de uitvoerervaring.

 

2 OEM is goedkeurt, helpen wij klant hun merk ontwikkelen, hun embleem ontwerpen en doen het in de goederen. Zo hebben zij hun markt.

 

3 wij introduceren verschillende goederen die verschillend land overeenstemmen aan pasvormen hun markt. Verstrek ook uniek ontwerp voor klant.

 

4 wij leveren onze vrije steekproef voor klant om kwaliteit te testen, ook steekproefontwerp goedkeuren verzend door klant, konden wij zelfde producten doen die klantensteekproef overeenstemmen.

 

Technische ondersteuning

 

Wij hebben productiemateriaal en uitstekende ingenieurs vooruitgegaan. Wij verbeteren onze productietechnologie, ontwikkelen nieuwe ontwerpen, drukken onophoudelijk kosten, en brengen meer winst aan onze klanten.

 

Na de verkoopdienst

 

Onze het werkteam en van het naverkoopteam dienst van waarborg hoge efficiënte naverkoop voor onze producten verkocht wereldwijd aan.

 

De verzendingsdienst

 

DHL Cosco de Groep, Fedex, het verschepen van China is onze partners.

Contactgegevens
ANPING COUNTY GREENZOO GARDENING SUPPLIES CO.,LTD

Tel.: 86-311-80772865

Fax: 86-318-7802055

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)